Michel Evers
Fotografie
Welkom bij mijn Portfolio.
Een kleine verzameling van foto's welke ik door de jaren heen zoal gemaakt heb.
Wat fotografie betreft heb ik een brede interesse. Zo fotografeer ik graag dieren. Macro fotografie van insecten, het portretteren van paarden, honden en/of katten, actie foto's van honden, enz. enz. Ook de natuur in al zijn pracht en praal krijgt mijn aandacht. Close-ups van bloemen en planten, maar ook landscapes, e.d.
Na een MasterClass Portretfotografie te hebben gevolgd ben ik mij ook steeds meer en meer gaan toeleggen op het maken van portret foto's van personen. Dit kan zowel binnen als buiten gebeuren, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar binnen portret foto's.

Het copyright van alle foto’s in dit portfolio is van mij. Niemand mag deze foto's, zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming gebruiken voor welke doeleinden dan ook.

Er kan gebruik gemaakt worden van mijn fotografie diensten. Dat kan zowel bij mij thuis in ontspannende huiselijke kring, dan wel bij u thuis of op locatie naar wens.
Wanneer  er interesse is voor één of meerdere foto's van dit portfolio, of wanneer gebruik gemaakt wil worden van mijn fotografie diensten, dan kan contact worden opgenomen met mij via het contactformulier.
Dit portfolio kan gewoon bekeken worden door naar boven of naar beneden te scrollen met zowel muis als met de pijltjes toetsen.
Ook is het mogelijk de foto's per stuk te bekijken op ware grootte dan wel op scherm grootte. Dit dient te gebeuren door met de muis op een foto te klikken. Door links of rechts op het scherm te klikken kan vooruit of achteruit door het portfolio gebladerd worden.
Door te  klikken op de zwarte X rechts boven aan op het portfolio wordt terug gegaan naar de normale modus. Dus niet de X van de browser rechts bovenaan, omdat dan de gehele browser en dus ook het portfolio worden gesloten.
Back to Top